Kurser

Vi anordnar aktiva kurser där ditt deltagande och engagemang gör kursen till vad kursdeltagarna vill ha. Vi utgår ifrån grunden och jobbar tillsammans med deltagarna fram det som alla vill lära sig

Efter skottet

Efter skottet vänder sig till nyblivna jägare (eller de som håller på att ta jägarexamen) där vi tar vid där jägarexamen slutar. Passa, sota, flå, hänga, möra, stycka, koka, grilla, salta, peppra, och att ta till vara på hela djuret!

Anmäl ditt intresse längst ner på sidan

Spåra vilt – Viltspårskolan

Att spåra vilt är en kompetens så få besitter och vi är långt ifrån fullärda. Mattias som oftast håller dessa kurser har ca 5 års erfarenhet av att spåra och lär sig fortfarande nya saker varje dag.

På kursen är vi utomhus hela helgen. Beroende på väderlek och årstid så kommer antalet spårade vilt att variera. Däremot så kommer du kunna så skillnad på ätspår från hare och rådjur, du kommer ha djupare förståelse för hur djuren lever och varför de rör sig som de gör. På Viltspårskolan kan du läsa allt om kursen

De första kurserna rabatterar vi rejält! Det kommer även en onlineutbildning så småningom.

Pris: 575 kr100 kr / person – anmäl ditt intresse längst ner på sidan

Locka vilt – Viltlockskolan

Att locka vilt är speciellt. Du måste förstå var viltet rör sig, hur de lever och vilket ”språk” som är aktuellt nu. Alla vilt går att locka utom två. Vet du vilka? Läs mer om utbildningen på Viltlockskolan.

Pris: 575 kr100 kr / person – anmäl ditt intresse längst ner på sidan

Ny som jägare – Jägarskolan

För de flesta är det helt omtumlande att vara ny jägare. Kläder skall köpas. Jaktmark skall hittas. Vapen behövs, vapenlicens skall sökas och bössorna är det viktigaste av allt.

Face the facts, det är sjukt lätt att göra bort sig som ny jägare, redan i butiken. Har du 100 000 kr att spendera på jakt som ny jägare så är detta inte kursen för dig. För oss alla andra så går det att göra smarta köp, kloka val och hitta genvägar så att vi inte behöver sälja en njure eller två enbart för att kunna jaga.  

Läs mer om kursen på Jägarskolan 

Pris: 575 kr  295 kr / person – anmäl ditt intresse längst ner på sidan

Intresseanmälan

Intresserad av en kurs? Skicka en intresseanmälan (ej bindande) så återkommer vi med mer information.


JägarskolanEfter SkottetViltlockskolanViltspårskolanJag har ide om en ny utbildning

* = Du behöver fylla i det.